Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Фільм Дмитра Кешелі відзначений дипломом кінофестивалю

Фільм Дмитра Кешелі відзначений дипломом кінофестивалю

В Києві відбувся XI Міжнародний фестиваль православного кіно «Покров», присвячений святкуванню 1025-річчя Хрещення Русі. Урочисте відкриття пройшло 11 жовтня у Національній опері України. Конкурсна програма XI «Покрова» – стрічки християнського змісту в номінаціях ігрового, документального, короткометражного та анімаційного кіно, створені за останні два роки в різних країнах світу. Метою кінофестивалю є популяризація фільмів християнського змісту і відзначення кращих православних стрічок.

Керівник проекту — голова Синодального відділу УПЦ у справах молоді єпископ Обухівський Іона (Черепанов). Голова журі фестивалю – голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф. У журі працювали Джунь Наталія, директор із виробництва телеканалу "ІНТЕР", Іванниченко Олена, режисер, Москаленко Олександр, директор ООО «КІНОКОМПАНІЇ «ПРОСТОР», Поліщук Геннадій, директор із розвитку кінокомпанії «MARKUS FILM», а також протоієрей Микола Могильний, настоятель храму на честь «Успіння Божої Матері».
Приємно, що серед найкращих є і стрічка закарпатського автора Дмитра Кешелі. Вона отримала диплом за актуальність теми. Йдеться про «Поселені у серце небеса», (режисер Наталія Шпак). Це фільм про преосвященнійшого владику Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського. І це не вперше фільм Дмитра Кешелі має успіх на «Покрові». Так раніше було відзначено стрічку Дмитра Кешелі про о.Василія Проніна.
«Покров» набув великої популярності не тільки серед професіоналів, а й серед глядачів. Досить сказати, що на показах фільмів був повний аншлаг.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11234

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]