Головна » 2024 » Червень » 17 » Готувати запаси їжі та пакувати тривожні валізи через рф закликали мешканців Данії

Готувати запаси їжі та пакувати тривожні валізи через рф закликали мешканців Данії

У Данії закликали громадян підготуватися до можливої надзвичайної ситуації, створивши запаси води, їжі та ліків. Про це заявили директор Національного агентства з управління надзвичайними ситуаціями Лайла Ренберг і міністр оборони Троелс Лунд Поульсен.

Уряд Данії просить громадян підготуватися до нападу чи іншої потенційної кризи, створивши запаси води, їжі та ліків.

“Реальність така, що Данії та нашим союзникам загрожує гібридна війна. Кожен із нас повинен бути готовий до того, що на короткий період ми можемо залишитися без доступу до електроенергії чи води, або не матимемо можливості купити предмети першої необхідності”, — сказав міністр оборони країни Трольс Лунд Пульсен.

Влада пропонує громадянам запастися продуктами, які не потребують спеціального приготування, чи довготривалого зберігання, а також мати щонайменше 3 літри води на людину в день. Окрім того, данцям рекомендують підготуватися до перебоїв з електроенергією, маючи батарейки, ліхтарики та свічки, а також можливість зігрітися без опалення.

Окрім гібридної загрози, зокрема внаслідок війни в Україні, яка може вплинути на компанії, органи влади та сектор соціального забезпечення, у виданні нагадують, що за останні роки Данія постраждала від кількох екстремальних погодних умов, таких як штормові хвилі, коли люди вимушено були ізольовані.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-06-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1431

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]