Головна » 2013 » Квітень » 29 » Як і де відпочити в Закарпатті

Як і де відпочити в Закарпатті

Закарпаття завжди вабило туристів з інших країн та навіть українців, які живуть у віддалених від гір регіонів. Для багатьох неймовірно цікаво дізнатися, як саме живуть люди Західної України. Готелі Ужгорода, Мукачева та Львова допомагають при цьому жити з максимальним комфортом. Відпочинок в Закарпатті давно перестав бути прикладом невдалого пострадянського сервісу, некомфортабельних номерів та не толерантного персоналу. Навпаки, власники та співробітники готелів розуміють, наскільки вони залежать від туристів.

Інфраструктура регіону все більше поповнюється новими закладами, розважальними центрами, готелями та величезними базами відпочинку для дітей та дорослих. При цьому кожен може обрати цікавий йому відпочинок: чи то веселе клубне нічне життя, чи то спортивні та екстремальні розваги, чи то тихий сімейний відпочинок у дерев’яних будиночках. Готелі Ужгорода та Мукачева, а також численні центри відпочинку у невеликих селах та містечках дозволять насолоджуватися не тільки чарівною природою краю, але також відвідати визначні культурні пам’ятки.

Для багатьох туристів відпочинок в Закарпатті обов’язково пов'язаний із відвіданням давніх замкових споруд. Нажаль, майже всі вони перебувають у страшному аварійному стані, але для тих, хто цікавиться історією та просто бажає на власні очі побачити колись розкішні палаци та замки, неодмінно слід приїхати до Ужгорода, Хуста, Мукачева, Виноградова та інших закарпатських міст. Готелі Ужгорода допоможуть забути про віддаленість від домівки, оскільки в них створюється максимальний комфорт для гостей, ділових людей та туристів. У залежності від класу обраного готелю, номери будуть просто комфортабельними, чи напрочуд розкішними.

Сучасний відпочинок в Закарпатті може буди більш екстремальним і тоді спеціальні комплекси для відпочинку радісно вітають туристів, які подорожують з наметами, або тих, хто прагне спробувати сплави по гірським річкам, риболовлю, полювання, кататися на конях. Все це і багато іншого пропонують готелі та центри, що віддалені від міст. Дістатися до них можна лише власним транспортом, або замовивши спеціальній трансфер. Міські готелі також можуть зустріти гостей на вокзалі, доставити у номер, численні сучасні послуги користуються все більшою популярністю на Заході України, куди приїжджають гості не тільки з України та Росії, але й з європейських країн. Орієнтуючись на них, рівень сервісу щорічно росте, щоб нарешті досягти якісного нової відмітки.

За матеріалами: Новини сьогодні
29-04-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11793

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]