Головна » 2022 » Лютий » 12 » Корисні напої для спалювання жиру названо

Корисні напої для спалювання жиру названо

зелений чай

Висококалорійні напої, на зразок солодкого газування, молочних коктейлів та пива, можуть провокувати набір зайвої маси тіла навіть у тому випадку, якщо людина дотримується дієти. Фахівці перерахували натуральні напої, які сприяють спалюванню жиру.

Насамперед, вони рекомендують пити напої без калорій, і йдеться, перш за все, про воду, яка має нульову калорійність. Саме вода змушує метаболізм прискорюватися, внаслідок чого людина позбавляється вісцерального жиру на животі, який вважається найнебезпечнішим. Крім того, з напоїв, які не містять калорій, лікарі називають несолодкий чай, каву та воду з додаванням невеликої кількості фруктів чи ягід. За фактом, у цих напоях калорії все ж таки містяться, але в мінімальній кількості. Для того, щоб прискорити обмінні процеси в організмі, дієтологи рекомендують щодня випивати хоча б пару чашок зеленого чаю.

У ньому містяться компоненти, що підвищують окислення жиру чи здатність спалювати жир. Втім, зелений чай буде корисним лише в тому випадку, якщо людина паралельно дотримується дієтичного раціону харчування. Несолодкий чорний чай також може стати гарною підмогою під час схуднення, як і кава. Обидва ці напої знижують апетит. Замикає рейтинг корисних для фігури напоїв натуральний йогурт, який можна вибрати в якості перекусу.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1689

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]