Головна » 2022 » Липень » 2 » Криптовалютний пілотний проект закриває Facebook

Криптовалютний пілотний проект закриває Facebook

криптовалюта

1 вересня Meta (екс-Фейсбук) закриє пілотний криптопроект Novi щодо здійснення платежів через цифровий гаманець. Компанія оголосила про своє рішення на сайті сервісу, надіславши користувачам текстове повідомлення з посиланням на оголошення, в якому їх закликають якнайшвидше вивести свої гроші з платформи.

З 21 липня користувачі втратять можливість додавати гроші на свої рахунки у гаманці Novi. Аккаунт Novi у WhatsApp та додаток для смартфону Novi також стануть недоступними.

Криптовалютний гаманець Novi раніше називався Calibra і спочатку призначався для використання зі стейблкоіном Libra (пізніше перейменованим у diem). Однак під тиском з боку регулюючих органів плани компанії із запуску власного токена змінилися і в жовтні 2020 року Novi став проектом з грошових переказів на основі криптовалюти.

Meta планує використати технологію Novi у майбутніх продуктах, наприклад, у своєму проекті метавсесвіту, повідомив представник компанії в електронному листі ресурсу fortune.com. Відмовившись від планів із запуску власної криптовалюти, Meta переключила увагу на невзаємозамінні токени (NFT) і віртуальні всесвіти.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-07-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11138

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]