Головна » 2017 » Лютий » 3 » Міністр оборони Великобританії - Росія створила епоху післяправди

Міністр оборони Великобританії - Росія створила епоху післяправди

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон звинуватив Росію у веденні кібервійни проти країн Заходу, а також у тому, що вона "перетворила дезінформацію на зброю".

"Сьогодні ми бачимо країну, яка, перетворюючи дезінформацію на зброю, створила епоху післяправди, яку ми зараз спостерігаємо", - заявив  Феллон у четвер, 2 лютого, виступаючи у Сент-Ендрюському університеті в Шотландії.

На думку міністра оборони Великобританії, Росія "перевіряє НАТО і Захід". "Вона намагається розширити сферу свого впливу, дестабілізувати країни та послабити Альянс", - наводить слова Феллона агентство AFP.

Феллон також попередив, що Кремль намагатиметься втрутитися у вибори до німецького Бундестагу, які відбудуться у вересні 2017 року. "Росія підриває національну безпеку багатьох союзників, а також базовану на правилах міжнародну систему", - наголосив глава оборонного відомства Сполученого Королівства.

"Тому в наших інтересах і в інтересах Європи є збереження сильних позицій НАТО, щоб стримати Росію та відмовити її йти цим курсом", - зазначив Феллон. Крім того, він розкритикував низку російських ЗМІ, на кшталт Russia Today і Sputnik, за поширення дезінформації "в радянському стилі".

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1950

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]