Головна » 2024 » Серпень » 16 » На два раунди дебатів із Трампом Камала Гарріс погодилась

На два раунди дебатів із Трампом Камала Гарріс погодилась

Натомість у передвиборчому штабі Гарріс відкинули можливість проведення трьох раундів дебатів із Дональдом Трампом, як він того вимагав.

Представник передвиборчої кампанії кандидатки в президенти США від Демократичної партії Камали Гарріс заявив, що вона візьме участь у двох дебатах з опонентом Дональдом Трампом. Про це повідомляє видання The Hill, яке цитує заяву речника кампанії Гарріс Майкла Тайлера.

У штабі Гарріс спробували покласти край пропозиції Трампа щодо додаткових дебатів і заявили, що «дебатам про дебати кінець».

«Якщо припустити, що Дональд Трамп справді прийде 10 вересня на дебати з віцепрезиденткою Гарріс, то губернатор Волз зустрінеться з Джей Ді Венсом 1 жовтня, і американський народ матиме ще одну можливість побачити віцепрезидента і Дональда Трампа на сцені дебатів у жовтні», — пояснив Тайлер.

Таким чином, у Гарріс відкинули можливість проведення трьох раундів дебатів із Дональдом Трампом, як він того вимагав.

Також у штабі демократки виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джей Ді Венсом та Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам. Дебати між ними мають відбутись 1 жовтня на CBS News.

Нагадаємо, нещодавно кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC.

Передвиборчий штаб Гарріс виступав проти дебатів на каналі Fox: там заявили, що приймаючий канал повинен бути той самий, що спонсорував нещодавні попередні дебати обох партій, ідеться в повідомленні агентства.

Раніше передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Дональда Трампа провести дебати між обома претендентами на пост президента США 4 вересня на телеканалі Fox News. Згодом Трамп і Гарріс домовилися про дебати 10 вересня на телеканалі ABC.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-08-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1177

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]