Головна » 2021 » Листопад » 20 » На кордоні з Білоруссю Литва створила військову базу

На кордоні з Білоруссю Литва створила військову базу

Збройні сили Литви створили передову оперативну базу НАТО в 6 км від кордону з Гродненською областю Білорусі. База потрібна для допомоги прикордонникам, оскільки десятки мігрантів з Білорусі щодня намагаються потрапити до Литви. Про це повідомляє прес-служба Збройних сил Литви.

База оперативного реагування була організована на території промислової зони в Друскінінкаї. Там встановили теплі намети, зробили їдальню, санітарну зону, провели електрику і розмістили військову техніку.

Передова Оперативна база НАТО (FOB) - це інфраструктура, що встановлюється під час різних операцій і місій, зазвичай розташована недалеко від об'єкта. На таких базах плануються операції, солдати живуть, відпочивають і тренуються, а також виїжджають на місця бойових дій.

На базі в Друскінінкаї військовослужбовці підрозділів тилу Збройних сил Литви встановили всю звичайну інфраструктуру: опалювальні намети, їдальню, санітарні зони, технічні автостоянки, їдальню, забезпечили електропостачання, освітлення та інші необхідні послуги для постійного проживання.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-11-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1657

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]