Головна » 2016 » Липень » 11 » На кордоні з Угорщиною на Закарпатті затримали 10 нелегальних мігрантів

На кордоні з Угорщиною на Закарпатті затримали 10 нелегальних мігрантів

У Закарпатській області на кордоні з Угорщиною затримано 10 нелегальних мігрантів з Індії, Пакистану, Непалу та Афганістану.

Про це у понеділок 11 липня повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, прикордонники відділу "Горонглаб" Мукачівського загону виявили сліди на контрольній смузі та розпочали оперативно-розшукові заходи, поінформувавши також угорських колег, які зі свого боку організували пошуки на зазначеному напрямку.

"Як результат проведеної спільної операції українських та угорських правоохоронців було затримано 10 осіб, які є вихідцями із Індії, Пакистану, Непалу та Афганістану. Крім того, неподалік кордону прикордонники виявили автомобіль з подвійними номерами, яким, ймовірно, й доставляли до кордону нелегальних мігрантів", - йдеться в повідомленні.

Наразі тривають заходи із встановлення кола осіб, причетних до організації незаконного переправлення через кордон нелегальних мігрантів, зазначили у прикордонному відомстві.

Зазначимо, що 17 червня на Закарпатті було затримано групу нелегальних мігрантів та особу, яка, ймовірно, була причетна до їхнього подальшого переправлення через кордон. Тоді також вдалося затримати 10 нелегалів, з них - 2 громадянина Китаю, 3 громадян Бангладеш і 5 громадян В'єтнаму.   

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1875

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]