Головна » 2022 » Жовтень » 21 » На розвиток цифровізації в Україні Швейцарія виділить 15 мільйонів франків - меморандум

На розвиток цифровізації в Україні Швейцарія виділить 15 мільйонів франків - меморандум

Міністерство цифрової трансформації і Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) підписали меморандум про співпрацю, який передбачає виділення 15 млн франків на розвиток цифровізації в Україні. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

"Мінцифри та Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) підписали меморандум про співпрацю країн у сфері цифрової трансформації. Швейцарія додатково виділить 15 млн франків у межах Програми EGAP, ці кошти будуть спрямовані на розвиток нових цифрових послуг та сервісів, необхідних для українців під час повномасштабної війни", - йдеться в повідомленні.

При цьому генеральна директорка Швейцарської агенції розвитку та співробітництва Патриція Данці зауважила, що вони й надалі планують посилювати партнерство з Україною та підтримувати наші цифрові ідеї та проєкти.

"Дякуємо за підтримку уряду Швейцарії та Програмі "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP) в Україні, яка впроваджується Фондом "Східна Європа" та Фондом Innovabridge", - наголосили в міністерстві.

Як повідомлялось, завдяки Програмі «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) в Україні Мінцифри вже створило портал та застосунок "Дія", запустило низку важливих сервісів та послуг, серед яких — COVID-сертифікати, єМалятко, єПідтримка тощо.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-10-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1324

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]