Головна » 2017 » Листопад » 26 » На Закарпатті змінюється розклад потягів - важливо для студентів

На Закарпатті змінюється розклад потягів - важливо для студентів

  З 10 грудня "Укрзалізниця" змінює розклад пасажирських потягів, що їздять до Закарпаття, а також - скасовує два потяги у популярних напрямках. Як тепер добиратимуться закарпатські студенти на навчання в інших містах?
 

Важливо для студентів: на Закарпатті змінюється розклад потягів

Упродовж місяця ширяться чутки про те, що Укрзалізниця скасовує всі потяги сполученням «Ужгород – Київ». Чи не найбільше між собою обурюються, звичайно, студенти, особливо ті, котрі для поїздки додому обирають саме цей маршрут.

У довідковому бюро Ужгородського вокзалу повідомляють, що справді з 10 грудня припиняють курсувати два найпопулярніші потяги: №№13 і 99 сполученням «Ужгород – Київ». Натомість запустять новий щоденний потяг №45 «Ужгород – Лисичанськ». Він вирушатиме з початкової станції о 19:50, відтак до Львова прибуватиме о 01:40, до столиці ж – об 11:46. Загальна тривалість поїздки до кінцевого пункту, тобто Лисичанська, сягне 30 годин.

Працівники довідкового бюро розповіли, що досі не відомо, чи скасують електропоїзди сполученням «Ужгород – Львів».

До слова, незабаром Закарпаттям курсуватимуть ще два нові потяги: «Харків – Рахів» та «Одеса – Рахів – Перемишль». Продаж квитків на них ще не відкрито.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1787

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]