Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Найстаріша жителька Тячівського району відзначила 103 день народження

Найстаріша жителька Тячівського району відзначила 103 день народження

103-річчя – таку поважну дату 31 жовтня святкуватиме довгожителька Тячівського району, яка проживає у селищі Нижня Апша – Іляна Влад.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та з 103-річчям від дня народження привітати з такою значною датою до її оселі завітали перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець, голова громадської організації "Ветеранів України Тячівського району" Іван Влад та представник Нижньоапшанської сільської ради Юрій Філіп. Вони вручили Іляні Василівні подяку від райдержадміністрації, сільської ради та фінансову допомогу. Вітаючи довгожительку їй побажали міцного здоров’я, радості, миру і злагоди та Божого благословення.

– Ви прожили довге життя, у якому було все: і щастя, і незгоди. Ви пережили не одну війну і розруху. Та все ж не згасла життєва енергія, якою наповнена Ваша душа. Прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, родинного затишку, радості й добра. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще багато літ, – побажав майбутній іменинниці Михайло Полажинець.

Довгожителька у свої роки сердечно прийняла вітання, подякувала гостям за увагу та побажання. Пані Іляна – щаслива людина, має трьох доньок – старшій 75 років, 5 внуків та 2 правнуків. Народилася 31 жовтня 1913 року в селищі Діброва, Тячівського району. У свої 103 – вона сповнена сил, розуму і вдячна Богу за все, що пережила у житті.

Довгожителі – це жива історія нашого краю. Коли позаду 103 роки життя, важко описати його одним словом, бо воно – як книжка, яку гортати б і гортати, читати б і читати. Іляна Василівна – одна із тих, кому Господь подарував прожити ціле століття. І найбільший секрет її довголіття у доброму серці, яке навіть через сотню літ не знало, що таке злість і ненависть, бо за такий, некороткий відрізок часу, день за днем не втомлювалося любити життя.  

 


За матеріалами: Новини сьогодні
05-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11028

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]