Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Опозиція на Закарпатті заявляє про тиск на членів виборчих комісій

Опозиція на Закарпатті заявляє про тиск на членів виборчих комісій

Сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді представники Закарпатської Об’єднаної опозиції "ВО "Батьківщина” заявили про тиск на голів та членів виборчих комісій.

За словами заступника керівника штабу опозиції Андрія Ліврінца, тиснуть не лише на бюджетних працівників, а й, наприклад, на підприємців. Їм пропонують відкликати кандидатуру із членів комісій. Так, у Міжгірському районі навіть пропонували 200 грн за те, щоб члени комісій написали заяву про вихід із комісії.

Кандидат до Верховної Ради від Об’єднаної опозиції по округу № 68 Андрій Сербайло прокоментував ситуацію із нападом на членів комісії у Середньому та заявив: «Слова влади про прозорість виборчого процесу – це, вибачте, пусті слова, бо насправді владою

даються настанови зробити все можливе і неможливе на користь кандидата від чинної влади. Так, на Середнянщині, як відомо, велика підтримка опозиції. На минулих виборах тут вперше було утворено ще одну дільницю, за місцем проживанням ромів – щоб мати можливість проконтролювати виборчий процес. Цього року тут вже стався інцидент. Тому мене обурило звернення кандидата від влади, в якому він закликає проводити вибори чесно, добросовісно і демократично. Тоді питання: яка його реакція на події у Середньому? Чому він, закликаючи нас поводитись чесно, відповідно не реагує на такі вчинки? А чим ближче до виборів, тим ближче таких фактів будемо мати. Сьогодні робиться все можливе, щоб залякати членів комісій від опозиції і мати прерогативу провладної партії. Ми бачимо, що провладні сили реально готуються до того, щоб фальсифікувати волевиявлення виборців 28 жовтня».



За матеріалами: Новини сьогодні
01-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11424

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]