Головна » 2023 » Березень » 22 » Наскільки путін "зацікавлений" у мирі показала нічна атака російськими безпілотниками - посол США

Наскільки путін "зацікавлений" у мирі показала нічна атака російськими безпілотниками - посол США

У США відреагували на нічну атаку дронами з боку росії по території України. Посол США в Україні Бріджит Брінк наголосила, що агресія показує наскільки російський президент володимир путін "зацікавлений" у мирі. Про це посол повідомила.

Атака дронами також показує “прагнення” путіна завершити війну, яку сам розпочав.

"Після всіх вчорашніх розмов у москві знову російські ракети та знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі абсолютно ясно показують, наскільки президент путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він розпочав", — написала Брінк.

Цієї ночі росіяни запустили по Україні 21 дрон-камікадзе Shahed 136, з яких вдалося збити 16. Їх випустили з Брянської області.

У Житомирській області зафіксували приліт по об’єкту інфраструктури, а в Київській області під ударом опинилися гуртожитки та корпус одного з ліцеїв. Дронами частково було зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.

Внаслідок атаки щонайменше чотири людини загинуло, ще сім поранено.

 21 березня російські військові завдали ракетного удару по Одеській області, внаслідок чого постраждали цивільні.

Ввечері 21 березня російські війська завдали удару з важкої артилерії по Нікопольщині Дніпропетровської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1293

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]