Головна » 2016 » Березень » 25 » Нова поліція у Чопі стартувала

Нова поліція у Чопі стартувала

Патрульна поліція 24 березня 2016 року приступила до роботи в Чопі (Закарпатська область). Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області. Представили поліцейських начальник ГУНП у Закарпатській області Сергій Князєв, керівник Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Юрій Марценишин і міський голова Чопа Валерій Самардак.

Начальник ГУНП у Закарпатській області полковник Князєв зазначив, що реформи запроваджують по Закарпаттю і, нарешті, патрульна поліція з'явиться і в Чопі.

"Це важливий населений пункт на кордоні з ЄС. Тому ми раді, що керівництво поліції дослухалось до нас, і молоді поліцейські почали розвиватися в цьому напрямку, в цьому місті. Головне, щоб громадяни відчули позитив від роботи поліції. Тепер вуличні злочини і дрібні правопорушення мають піти на спад", - повідомив Князєв.

Керівник управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачевого Марценишин розповів, що наказ про запуск патрульних Чопа було підписано 23 березня, відповідно до нього правоохоронці патрулюватимуть периметр Чопа і частину європейської траси до Ужгорода.

Керівник загону патрульної поліції Закарпаття повідомив, що місто Чоп буде розділено на два квадрати, на яких будуть працювати два службових автомобілі, ще один наряд буде стежити за порядком на трасі.

Раніше голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе пообіцяла, що до червня 2016-го патрульна поліція працюватиме в 29 містах.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1874

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]