Головна » 2015 » Серпень » 16 » Нові туристичні шляхи тепер є на Закарпатті

Нові туристичні шляхи тепер є на Закарпатті

Їх промаркували у нашому краї іноземці...

Цього року вони свою роботу продовжили на Перечинщині. Волонтерами Чеської Республіки, в рамках міжнародних проектів, завершено знакування туристичних маршрутів на території Воловецького району.

Цього року знакування шляхів продовжено територією Перечинського району. Загальну інформацію з цього надали керівник даного проекту Іво Докоупіл та координатор Христина Студена: "Наприкінці червня та початку липня 2015 року, 20 чеських і словацьких волонтерів, за час дії табору, організованого рухом «Бронтозавр» і рухом «Дуга Есеніки», прознакували ще 72 кілометрів пішохідних туристичних шляхів, на цей раз у Перечинському районі (Перечин, Тур’я Ремета, Лумшори) Закарпатської області.

Таким чином, загальна протяжність прознакованих пішохідних шляхів у Закарпатській області, з початку проекту (2008 рік), зросла до вражаючих 1300 км.

Це при добовій нормі для однієї знакувальної групи – близько семи кілометрів, - повідомили у Воловецькій селищній раді.

Більша частина прознакованих шляхів уже зазначена на українських туристичних картах, а їхні GPS координати туристи можуть безкоштовно «скачати» із сайтів за адресами: www.podkarpatskarus.net/gps.htm www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=1114941"


За матеріалами: Новини сьогодні
16-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1942

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]