Головна » 2017 » Березень » 10 » Оновлене відділення Ужгородської дитячої лікарні оглянув Геннадій Москаль

Оновлене відділення Ужгородської дитячої лікарні оглянув Геннадій Москаль

Відділення захворювань органів дихання Ужгородської міської дитячої лікарні, яке капітально відремонтували за кошти субвенції з державного бюджету, оглянули голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, народний депутат України Михайло Ланьо, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Олександр Білак, керівник департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василь Маркович, начальник відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради Василь Решетар, депутати облради та міськради.

Ремонт цього відділення дитячої лікарні в Ужгороді – одна з добрих справ, які вдалося реалізувати в обласному центрі Закарпаття завдяки виділенню місту торік понад 16 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету. Загальна вартість робіт, виконаних у дитячій лікарні – майже 1,2 мільйона гривень, - інформують в Ужгородській міськраді.

"Те, що ми бачимо у дитячій лікарні Ужгорода – це результат якісних змін із використанням частини субвенції з державного бюджету, яку отримала область. Загалом це 25 мільйонів гривень, виділених у рамках Програми соціально-економічного розвитку регіонів. Це – також результат конкретного депутата, адже всі обранці до Верховної Ради повинні працювати не тільки як законотворці, а й реальними справами підтримувати свій округ, свій регіон ", – сказав Геннадій Москаль.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв підкреслив, що тут ми бачимо результат співпраці місцевої влади, центральної влади та народного депутата України Михайла Ланьо, зокрема завдяки якому місто адресно отримало кошти на ремонт відділення дитячої лікарні Ужгорода - 870 тисяч гривень.

Ще понад 250 тисяч гривень виділено з міського бюджету. "Цього року ми плануємо продовжити ремонт у цій же лікарні, на другому поверсі, у відділенні раннього дитинства, щоб поступово привести до ладу всі відділення, адже оновлення в закладі не проводили досить давно.

Дитяча лікарня - один із багатьох об'єктів, які ми розпочали ремонтували минулого року і продовжимо цьогоріч. Уже ближчим часом повноцінно запрацює капітально відремонтоване з цієї ж субвенції терапевтичне відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні", - відзначив міський голова.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1893

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]