Головна » 2021 » Серпень » 18 » Пилососи пароочисники ROWENTA знищують весь бруд

Пилососи пароочисники ROWENTA знищують весь бруд

пилососи пароочисники

Парова швабра знищує весь бруд

Пилососи пароочисники, які ще часто називають паровою шваброю, поки не набули великого поширення. Основна інформація про пароочищувачі приходить з телепродаж, де їх рекламують як пристрій, який може творити чудеса. Але це помилка, деякі люди до такої інформації ставляться з недовірою. Проте немає жодних причин сумніватися - парові швабри дійсно корисні помічники, тому що пар був перевіреним способом ефективного прибирання на протязі десятиліть. Перейшовши за посиланням https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Прибирання-парою/c/steam%2Bcleaners ви попадете на сайт компанії, яка є офіційним представником, бренду Ровента в Україні. Тут ви знайдете детальну інформацію про доступний асортимент моделей пароочищувачів Rowenta.

Офіційний статус компанії гарантує якість і надійність техніки та аксесуарів, представлених на сайті. За допомогою ресурсу також можна знайти офіційних дистриб'юторів і швидко замовити продукцію з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами. Тому радимо одразу додати портал в закладки.

Для якої поверхні підходить парова швабра?

Якщо у вас в будинку велика частина поверхонь підлог з килимовим покриттям, то ви можете по максимуму використовувати парову швабру на кухні та у ванній, де підлоги "голі". Завдяки пару ви також заощадите на миючих засобах.

пилососи пароочисники

Також парова швабра очищає лінолеум, проникає між вузькими щілинами, стиками і віконними рамами, з її допомогою ви видаляєте пил зі штор, клітин, акваріумів та тераріумів, рятуєтеся від стійких відкладень.

Переваги парових швабр:

  • комфорт при збиранні: без вигину спини, без непотрібного застосування сили;
  • розчиняє бруд: навіть найстійкіші забруднення швидко ліквідуються;
  • ідеальна чистота гарантована;
  • Ви можете мити дзеркала та вікна;
  • ефективність також підтверджена на пористих поверхнях, таких як натуральний камінь або бетон;
  • видаляє клеї і покриття, тому її можна використовувати для видалення шпалер;
  • може відпарити м'яті тканини (штори, портьєри).

Недоліки парових швабр:

  • слід дотримуватися обережності з термочутливими матеріалами, так як вони можуть бути зруйновані при неправильному використанні швабри;
  • зверніть увагу на відмінність між паровим очищувачем і очищувачем під тиском; останній підходить для використання на відкритому повітрі;
  • більш висока вартість, ніж у звичайних швабр.

пилососи пароочисники

Водопровідної звичайної води досить, щоб заповнити пилососи пароочисники. Сам процес роботи простий - є два різних перемикача для включення і виключення пари. Однак із парою потрібно працювати обережно, щоб не обпектися.

Швабра може заощадити багато часу, і ви оціните це, навіть якщо у вас алергія, адже пар - кращий спосіб чистки. Він не тільки не накручує пил, але і видаляє всі забруднення, в тому числі плісняву і мікроби.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1447

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]