Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Покажуть одразу дві вистави в четвертий день фестивалю «Мукачівський ТеаТрон»

Покажуть одразу дві вистави в четвертий день фестивалю «Мукачівський ТеаТрон»

У четвертий день фестивалю «Мукачівський ТеаТрон» покажуть одразу дві вистави

День третій – вистава “Над прірвою в житах” за мотивами п’єси Джерома Селінджера від Театральної студії “ВІК”, м. Київ

Третій день театрального фестивалю новаторських вистав молодіжних театрів України порадував мукачівського глядача втіленням на сцені Театральною студією “ВІК” з м. Київ найвідомішого роману Джерома Селінджера “Над прірвою в житах”.

Протягом майже двох годин глядачі співпереживали головному герою, шістнадцятилітньому підлітку Холдену. Надзвичайно зворушлива вистава, що змушувала задумуватись на головними життєвими цінностями, вдало підібрана музика, костюми, антураж – все це створило цілісний образ вистави. Приємно відмітити, що режисером “Над прірвою в житах” є головний режисер Муачівського драматичного театру Євген Тищук.

У четвертий день фестивалю-конкурсу “Мукачівський театрон” (30 жовтня) виступатимуть зі своїми виставами одразу два колективи: “Ale-Ap art studio” з міста Львів та клоунський синдикат “АРТобстріл” з міста Київ.

О 18:00 на глядачів чекатиме вистава від колективу “Ale-Ap art studio” з міста Львів, о 19:00 на мукачівській сцені свою творчість представить колектив “АРТобстріл”.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-10-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1409

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]