Головна » 2021 » Жовтень » 29 » Штори для спальні

Штори для спальні

Поради щодо вибору штор для спальні

Штори надають затишний і завершений вигляд інтер'єру будь-якої кімнати. При виборі штор для спальні слід враховувати особливо багато нюансів, адже завіси повинні сприяти створенню в кімнаті комфортної атмосфери для відпочинку. В наші дні замовити штори Львів має можливість навіть онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-ресурс vashinterier.ua.

Звичайно, багато чого у виборі штор, фіранок буде залежати від вашого смаку і стилю інтер'єру, проте є і негласні правила, дотримання яких допоможе не помилитися.

вибір штори спальня

Колір

Перш за все при його виборі ви будете орієнтуватися на загальну колірну гаму кімнати. Однак пам'ятайте, що світло, проходячи через штори, забарвиться в їхній колір, і навряд чи вам сподобається прокидатися в кімнаті, залитій червоним світлом. Тому постарайтеся вибрати ті відтінки, колір яких буде приємний вам - навіть якщо спальня оформлена в червоних тонах, спробуйте вибрати коралові, темно-бордові, можливо, навіть білі портьєри. Хоча набагато корисніше використовувати природні тони - зелений, сірий, коричневий, пастельні відтінки як для штор, так і для загального оформлення спальні.

Світло

Штори та гардини, які ви підбираєте для своєї спальні, обов'язково повинні перешкоджати проникненню в кімнату світла, адже відомо, що краще відпочити ми можемо в день - в напівтемряві, а вночі - в повній темряві. Тому гардини повинні бути досить щільними або з частим малюнком, щоб розсіювати світло днем, а штори - досить щільними для того, щоб повністю закрити світло з вулиці вночі. Якщо ви затяті противники подібних штор, і вам хочеться легких завіс - хоча б зробіть на вікно жалюзі.

Модель

Якщо у вас класичний інтер'єр, то варто підбирати багатошарові довгі штори з щільних матеріалів. Якщо ж інтер'єр сучасний - можна обмежитися лише жалюзями. Для інтер'єру в стилі "рустик" потрібні лише натуральні тканини, які впишуться в загальний інтер'єр.

Склад

Повністю штучна тканина для штор в спальні - такий же невдалий вибір, як і більшість повністю натуральних. Перші здатні викликати алергію і погіршувати мікроклімат в приміщенні в цілому, другі сильно мнуться, дають усадку. Вибирайте ті тканини, в яких більше натуральних волокон, ніж синтетики, проте перевагу все ж віддавайте саме сумішеві тканини.

вибір штори спальня

Мода

Перед вибором не забудьте поцікавитися і останніми тенденціями, адже всього лише змінивши штори, ви зробите інтер'єр модним і відновите його без особливих витрат. Як правило, мода на штори змінюється не дуже часто - приблизно раз на рік, так що йти в ногу з нею буде не складно.

Короткий висновок

Приділіть належну увагу вибору штор для спальні, і ваші ночі стануть набагато спокійнішими.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-10-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12656

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]