Головна » 2015 » Червень » 22 » Потрібно швидко оформити довідку про несудимість, тоді вам потрібне бюро "Апостиль і точка"

Потрібно швидко оформити довідку про несудимість, тоді вам потрібне бюро "Апостиль і точка"

Потрібно швидко оформити довідку про несудимість, тоді вам потрібне бюро "Апостиль і точка"

Останнім часом міграція українців в Америку та країни Європи зросла в рази. Щоб отримати необхідні візу для виїзду закордон потрібно зібрати повний пакет документів, серед яких і довідка про несудимість. Документ про відсутність судимості можна отримати самостійно завчасно подавши прохання в управліннях інформаційних технологій МВС України, та чекати відповідь. Як правило чекати на отримання самої довідки треба достатньо багато часу. Тому за браком часу, всі бажаючі отримати довідку про несудимість, звертаються в бюро легалізації, яке допомагає отримати необхідну довідку про відсутність судимості у всіх містах України.

До речі, довідка про несудимість потрібна не тільки при оформленні закордонного паспорту і візи, а також при оформленні дозволу на зброю, визначення помешкання, працевлаштуванні закордоном та в України на робочі місця з вогнепальною зброєю, вибухонебезпечними, психотропними і наркотичними речовинами, усиновленні. Тому, якщо у вас є потреба в отриманні довідки про несудимість, звертайтесь в бюро "Апостиль і точка", де за вказаний вами термін ви отримайте довідку, що свідчить про вашу несудимість.

Довідка про несудимість - це офіційний і міжнародний документ, який друкується на спеціальному бланку з захисною голограмою (для використання довідки за межами України) чи без неї (використовується безпосередньо в Україні). А для тих, кому потрібно пред'явити довідку про несудимість закордоном, бюро "Апостиль і точка" може нотаріально засвідчити переклад довідки, що засвідчує вашу несудимість, здійснити її легалізацію.

Для отримання документації вам не потрібно звертатися в головній офіс чи представництво, документи можна отримати будь-якою кур'єрською доставкою по території України, або ж кур'єром бюро.

Наталія Демеш спеціально для http://nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
22-06-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11053

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]