Головна » 2016 » Березень » 4 » Про Андрія Балогу: мер Мукачева проголошує некомпетентні заяви, які виставляють його повним профаном - Москаль

Про Андрія Балогу: мер Мукачева проголошує некомпетентні заяви, які виставляють його повним профаном - Москаль

На прес - конференції мукачівський міський голова Андрій Балога заявив, що Мукачево – єдине мсто, у якому учні 1-4 класів забезпечені гарячим безкоштовним харчуванням.

Заяву мера, яка не відповідає дійсності вже прокоментував голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль:

Міський голова Мукачева не знає, що відбувається в області, не розбирається в державному управлінні й проголошує некомпетентні заяви, які виставляють його повним профаном, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Сьогодні на своїй прес-конференції Андрій Балога повідомив, начебто Мукачево є єдиним містом на Закарпатті, де безкоштовно харчуються всі школярі 1 – 4-х класів.

Це повна брехня – безкоштовно харчуються молодшокласники по всій області.

Для цього місцевими адміністраціями та радами за наполяганням ОДА прийняті спеціальні програми харчування учнів загальноосвітніх закладів. Усього по області для організації харчування дітей 1 – 4 класів (а також учнів пільгової категорії) на цей рік закладено 72 мільйони 886 тисяч 600 гривень.

Щоб переконатися в цьому, міському голові треба хоч зрідка виїжджати за дорожній показник «Мукачево».Щодо харчування дітей, то Мукачево є єдиним містом на Закарпатті в іншому сенсі – тільки тут із усіх міст обласного підпорядкування не годують круглих сиріт (усього 72 дітей), які навчаються в профтехучилищах. Крім того, дві тисячі учнів мукачівських профтехучилищ із початку року не отримують стипендію, а близько 500 працівників – зарплату.

В інших обласних містах Закарпаття цієї проблеми немає – і в Ужгороді, і в Хусті, і в Берегові діти отримують і харчування, і стипендію, а працівники – зарплату, і тільки в Мукачеві вони змушені виходити на акції протесту, перекривати міждержавну трасу й пікетувати мерію. Своєю некомпетентністю і впертістю мер Мукачева «прославив» Закарпаття на всю Україну, заблокував харчування круглих сиріт, а тепер ще й проголошує всяку нісенітницю, яка й близько не відповідає дійсності.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1887

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]