Головна » 2023 » Січень » 29 » Про перехоплення судна із 4,5 тоннами кокаїну, який прикривали живою худобою, оголосила іспанська поліція

Про перехоплення судна із 4,5 тоннами кокаїну, який прикривали живою худобою, оголосила іспанська поліція

В Атлантичному океані у західній частині Канарських островів служба митного нагляду Іспанії 24 січня перехопила судно Orión V, у якому виявили понад 4,5 тонни кокаїну. Про це 28 січня поінформувала поліція Іспанії.

Судно під прапором Того прямувало з Колумбії до Близького сходу, ідеться у повідомленні. За документами, воно транспортувало живу худобу.

"Ідеться про транспортування наркотиків із Латинської Америки в Європу, використовуючи живу худобу, щоб ускладнити їхній контроль і відстеження. Після перехоплення судна кораблем спеціального призначення Fulmar служби митного нагляду податкового управління заарештовано 28 членів його екіпажу дев'яти різних національностей", – пояснили у поліції.

Наркотики виявили у бункері для кормів.

За даними ЗМІ оцінна вартість вилученого кокаїну становить $114 млн.

Іспанська поліція пояснила, що це вже друге вилучення протягом тижня 4,5 тонн кокаїну з судна, яке перетинає Атлантичний океан у бік Європи й Африки. 18 січня перехопили вантажне судно Blume із характеристиками, схожими на характеристики Orión V.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-01-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1250

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]