Головна » 2016 » Серпень » 17 » Роботу 1009 осіб на Закарпатті легалізували

Роботу 1009 осіб на Закарпатті легалізували

Робота не минула даром.
Все дало свої плоди.

Завдяки спільним заходам, які цього року здійснюють органи фіскальної служби Закарпатської області спільно з представниками виконавчої та місцевої влади, протягом семи місяців 2016 року легалізовано працю 1009 найманих працівників. Як наслідок, колишнім «трудовим нелегалам» їх працедавці виплатили понад 0,6 млн грн офіційної зарплати, з якої сплачено до бюджету 0,23 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 0,344 млн грн єдиного соціального внеску та 0,009 млн грн військового збору.

Загалом протягом 2016 року за результатами контрольно-перевірочної роботи у 78 суб’єктів підприємницької діяльності (юридичних, фізичних осіб) виявлено виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства. За результатами проведених перевірок донараховано 5,389 млн грн ПДФО та 1,026 млн грн ЄСВ, з яких до бюджету уже надійшло відповідно 1,335 млн грн та 0,695 млн грн.

Варто зазначити, що легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі Головного управління ДФС у Закарпатській області, відтак активні заходи, які здійснює відомство щодо легалізації трудових відносин, ґрунтуються не лише на обов’язку забезпечити коштами місцеві бюджети, але й на дотриманні соціальних гарантій працівників. Крім того легалізація праці та детінізація економіки створюють конкурентні умови для роботи легального бізнесу та цивілізованого економічного розвитку в області.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1779

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]