Головна » 2024 » Серпень » 12 » Шаблю, якою завдала золотий укол у Парижі - Харлан виставила на аукціон

Шаблю, якою завдала золотий укол у Парижі - Харлан виставила на аукціон

Дворазова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан виставила на благодійний аукціон свою шаблю, якою завдала переможний укол у фіналі командного турніру Олімпійських ігор-2024 у Парижі. Отримані кошти підуть на закупівлю автоматизованих турелей «ШаБля» для наших військових.

Про це спортсменка повідомила на сторінці благодійного фонду Сергія Притули у Instagram.

«Фонд оголошує аукціон з продажу шаблі Ольги Харлан. Найтитулованіша українська спортсменка в історії олімпійських ігор передала нам шаблю, якою було завдано переможного удару в фінальному поєдинку з фехтування на Олімпійських Іграх в Парижі. Ця шабля вже принесла золото Україні, а ми зробимо так, щоб вона принесла користь на фронті», - сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що на аукціоні у Великій Британії 1 серпня продали рідкісні екземпляри коміксів Marvel «Неймовірний Галк» та «Фантастична четвірка», випущені у 60-х роках.

Раніше у Великій Британії на аукціоні Catherine Southon Auctioneers & Valuers продали окуляри покійного члена гурту The Beatles Джона Леннона. За них вдалося отримати 40 тисяч фунтів стерлінгів.

На аукціоні продали золоте бікіні, який носила Керрі Фішер на зйомках фільму «Зоряні війни: Повернення Джедая». За нього вдалося виручити 175 тисяч доларів.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1194

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]