Головна » 2016 » Грудень » 29 » Символіка кольору

Символіка кольору

Відвідали салон краси – очистили карму. Для стрижки, говорять астрологи, оптимальна субота. Та й посиденьки з друзями приємніше влаштовувати, маючи нову зачіску або оригінальний окрас волосся. Не вийшло із зачіскою – зробіть манікюр чи гелеве нарощення нігтів. Дизайнерський розпис нігтів – це як дизайнерська сумочка: завжди доречно. А уважні супутники завжди відрізнять оригінал від підробки. У салоні краси Vanille, до речі, до питань підробок ставляться вкрай суворо: майстри ідентичні, дизайн нігтів – унікальний, а матеріали, що використовуються, мають сертифікати якості. Втім, усе це на сторінці: vanille.rv.ua, а ми поговоримо про кольори.

Білий, кажуть знавці, є кольором чистоти, досконалості і відвертості. Якщо ви обрали гелеве нарощення нігтів із білою основою – мабуть, ви готові до відвертої розмови із кимось, кому потай завдали неприємностей. Кайтеся – і буде вам прощення, і червоний френч наступного разу. Червоний – колір амбіцій, цілеспрямованості, пристрасті, водночас і агресії. Можливо, агресивна пристрасть – ваш суботній образ? Манікюр червоним лаком, як ви знаєте, ніколи не виходить з моди.

Чорний колір символізує як стриманість і суворість, так і загадку, містифікує ваші думки і приховує бажання. Втім, думки жінок для більшості чоловіків – і так загадка. А от з бажаннями зазвичай простіше. У будь-якому випадку, чоловікові, чия пасія зробила чорний манікюр, слід готуватися до найгіршого: можливо, таким чином її потаємна сутність просить вивільнитись і чекає поживи.

Сірий – колір «сірих кардиналів». Таку унікальну думку висловлюють фахівці. Але ж і сірі кардинали – унікальні в своєму роді, і не так їх і багато (як і жінок, які роблять манікюр сірого кольору). Більше тих, хто обирає рожевий – колір ніжності, сентиментальності, доброти, і бозна ще чого. Люди, які обирають рожевий, кажуть «ні» насильству. Хочеться вірити, що не лише своїм манікюром.

Кольором вічності назвали синій: глибокий, як безодня і вечірнє небо без зірок. А ще, це колір вірності, спокою і вдоволеності життям. Синій колір обирають для манікюру у спокійні, рівні періоди життя. Він може стати підготовчим етапом до здобутків, які обіцяє, символізує і ототожнює жовтий колір. У порівнянні із блакитним (кольором материнства) утворюють сильну етнічну сполуку. Жовто-блакитний манікюр завжди отримає високий бал.

Зелений у гелевому нарощенні нігтів використовують вкрай рідко, хоча говорять, ніби він допомагає набиратись впевненості у собі. Тобто, це працює так: ви робите зелений манікюр, і часто дивитесь на власні руки. Спокій та впевненість гарантовано.

А для тих, хто не визначився, існує кольоровий френч: він поєднує усі барви (по одному для кожного з десяти пальців).


За матеріалами: Новини сьогодні
29-12-2016
nowyny.com/
Додав: Nata
Коментарі: 0
Переглядів: 1918

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]