Головна » 2016 » Лютий » 5 » Ситуацію з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду щодо міського бюджету Мукачева Москаль прокоментував

Ситуацію з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду щодо міського бюджету Мукачева Москаль прокоментував

Якщо ухвала суду одразу після винесення 3 лютого з’являється в кишенькових балогівських ЗМІ, а позивач – облдержадміністрація в особі голови ОДА – її досі не отримала, то про що тут взагалі можна говорити?

Ухвала винесена за повністю надуманими мотивами й буде оскаржена в Львівському апеляційному адміністративному суді. За результатами розгляду я направлю звернення у Вищу кваліфікаційну комісію суддів для притягнення даного судді до відповідальності. І окремо попрошу з’ясувати, яким чином ухвала одразу після винесення опинилася в Інтернеті, а в позивача її досі немає.

Я переконаний, що Верховна Рада України прийме зміни до Конституції щодо реформи правосуддя. Постараюся бути на атестаційній комісії, яка атестуватиме суддів Мукачівського міськрайонного суду, і наведу всі аргументи, щоб вони зрозуміли – рішення суду необхідно виносити іменем України, а не іменем клану Балог.

І щодо теми фінансування профтехосвіти. На жаль, ОДА не бачить великої радості у зв’язку зі змінами джерел фінансування, прийнятими Верховною Радою. У минулому році з Державного бюджету Закарпатській області була виділена субвенція на підготовку робітничих кадрів у сумі 114 мільйонів 575 тисяч гривень.

А тепер постановою Кабінету міністрів №41 від 4.02.2016р. області виділено на рік 15 мільйонів 506 тисяч гривень і внесено зміни до Держбюджету на 2016 рік, якими на фінансування професійно-технічних на інших навчальних закладів Закарпаттю виділено з Держбюджету 45 мільйонів 973 тисячі гривень.

Загалом це складає 61 мільйон 473 тисяч гривень, тоді як області з урахуванням подорожчання продуктів харчування та енергоносіїв за нашими підрахунками необхідно близько 160 мільйонів гривень. Кошти, яких не вистачає, (а це 62 відсотки від необхідної суми) все одно доведеться додавати з місцевого бюджету.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
05-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1885

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]