Головна » 2022 » Квітень » 13 » Стилі одягу: як варто одягатися у різних ситуаціях

Стилі одягу: як варто одягатися у різних ситуаціях

Стиль – це мода. Це образ, зібраний із багатьох чинників:

  • вік;
  • час;
  • місце.

Стильна жінка відрізняється за допомогою зачіски, макіяжу, вбрання, прикрас. Стиль виробляється роками і відбиває наш внутрішній стан, відношення до того, що відбувається. Саме тому, якщо ви плануєте йти на весілля як гостя чи можливо і стати "головною винуватицею події", тоді неодмінно відвідайте сайт https://oksana-mukha.com/ua. Тут ви знайдете різноманітний вибір стильних весільних вечірніх суконь від кращого будинку моди України. У такому вбранні ви завжди будете мати неперевершений та комфортний вигляд.

Оксана Муха дизайнер

Популярні варіанти стилів: нюанси

Одягаючись у класичному стилі, краще зробити непомітний макіяж і скромну зачіску, вибрати пряму спідницю або сукню такого ж крою. Сумочка невеликого розміру та туфлі – найкращі доповнення до цього образу. Класичний стиль віддає перевагу строгим лініям, відсутності декоративних елементів і приглушеним тонам в одязі. Це так званий діловий стиль, що підходить для роботи в офісі або під час переговорів.

Спортивний стиль передбачає наявність футболок, майок, шортів, штанів та костюмів вільних форм. Вони призначені для занять спортом чи прогулянок. Тут доречні кросівки та кеди. Спортивна шапка та рюкзак за плечима вдало доповнюватимуть цей гардероб.

Оксана Муха дизайнер Романтичний стиль – це плавність ліній, декор, різноманітність тканин. Створюючи свій образ, можна зробити більш виражений макіяж, розпустити волосся, надіти пишну спідницю, яка буде відповідати вашій фігурі, сукню з оборками або напівпрозору блузку. Оригінальні вечірні сукні для такого стилю ви зможете підібрати собі онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-ресурс oksana-mukha.com.

Романтичний стиль надає чарівність, жіночність, легкість. У моделях цього стилю можна піти на побачення, до театру, на урочистість, на дискотеку або просто на пляж. Тут присутні як туфлі на високих підборах, так і балетки, босоніжки. Неповторність образу можуть надати шийні хустки, шарфи, капелюхи. Різноманітність рюшів, оборок, воланів, багатошаровість спідниць – усе це вписується у романтичний стиль.

Романтизму властива навіть якась екстравагантність із незвичайними фасонами, яскравими тканинами та кричущими акцентами. Виділитися з натовпу допоможуть неймовірні колірні поєднання та асиметричні форми. Для любителів сексуального одягу можна відкрити верх або надіти сукню з глибоким декольте.

Короткий висновок

Вибір стилю залежить від характеру, особливостей статури, професії, віку, статусу, смакових уподобань. Мода швидкоплинна та мінлива, а стиль - залишається завжди. Головне навчитися підбирати речі та правильно поєднувати їх між собою. Навіть у не дуже модних речах можна залишатися стильною. Моделі та фасони, що вибираються, повинні підкреслювати красу тіла і приховувати недосконалості, підходити за розміром і відповідати сезону.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-04-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1654

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]