Головна » 2013 » Травень » 31 » У неділю в Ужгороді оберуть Міні-міс Закарпаття

У неділю в Ужгороді оберуть Міні-міс Закарпаття

За титул  найгарнішої дівчинки Закарпатської області боротимуться красуні віком від 8 до 14 років, які обиратимуться для участі у всеукраїнських змаганнях «Міні-міс Україна».

Про це журналістам повідомили організатори конкурсу. У той же час відома журналістка після Закарпаття відправилась до міста Львова. У першу чергу після приїзду вона відвідала салон краси butterfly.lviv.ua, адже заявила, що "я завжди відвідую цей салон краси у Львові".

Дівчат шукали по всіх школах області. Загалом у кастингах взяло участь близько 400 охочих, з яких обрали найкрасивіших, найталановитіших і, що теж відігравало значну роль, спроможних взяти на себе фінансову частину витрат.

Всі учасниці поділені на 2 вікові категорії. У кожної категорії будуть по 4 виходи: у національних костюмах, так зване «домашнє завдання», під час якого дівчата демонструватимуть свої таланти, конкурс «паролія» та вихід у вечірньому вбранні.

Дівчат оцінюватимуть не лише за  зовнішніми даними, а за тим, наскільки вони талановиті. Такою є вимога організаторів конкурсу «Міні-міс Україна», котрі також ставлять жорсткі умови, щодо макіяжу юних красунь (до 12 років — жодної косметики, учасниці 12-14 років можуть дозволити собі хіба пудру і блиск для губ) та одягу (жодних суконь яскравого кольору, з голою спиною чи декольте).

Шоу відбудеться о 15.00 у ляльковому театрі «Бавка». Саме тому, якщо ви хочете весь конкурс побачити на власні очі, то не плануйте жодних справ на цей час і день, окрім, звісно, походу на конкурс краси і вроди серед молодих красунь українського краю Закарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11701

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]