Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Відзначила ювілей Хустська гімназія-інтернат

Відзначила ювілей Хустська гімназія-інтернат

30 вересня Хустська школа-інтернат відзначила своє 60-річчя, а правонаступник Хустська гімназія-інтернат – 25-річчя. Рішенням виконавчого комітету Хустської міської ради навчальному закладу присвоєно ім’я її першого директора Івана Михайловича Магули.

У далекому 1956 році славне історичним минулим місто Хуст збагатилося новим навчальним закладом. З того часу пройшло 60 років, непростий період розвитку, становлення і утвердження, але незмінними залишилися прагнення бути кращими, орієнтація на забезпечення високої якості освіти, виховання у кожного учня почуття власної гідності і постійної потреби вдосконалюватися.

Школа на теренах нашого краю славна своїми досягненнями та здобутками, але найбільший та найвагоміший її успіх – це випускники, а серед них чимало знаних і шанованих у Закарпатті та за його межами людей. Вони представляють людей різних професій, але завжди пам’ятають заклад, у якому долали вершини знань, розкривали свої можливості, пізнавали світ.

Сьогодні Хустська гімназія-інтернат, що відзначає своє 25-річчя, – це сучасний навчальний заклад, де панує культ знань, де формують інтелектуальний генофонд нації, плекають багатогранну особистість, виховують повагу до традицій та культури, вчать шанувати надбання людського розуму.

Вітаючи ювілярів, присутня на святі директор департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації Ганна Іванівна Сопкова озвучила наступне:

    «Ви творите сучасну людину інноваційного типу. Тож усвідомлення цього нехай і надалі додає Вам енергії, оптимізму, віри у власні сили. Творіть в ім’я добра, успіху та справедливості, які є запорукою розвитку та процвітання Української держави.

    Дорогі учні! Примножуйте добрі традиції свого навчального закладу, будьте гідними високого звання – Гімназист, пам’ятайте завжди тих, хто став для Вас дороговказом у житті, хто поділився з Вами життєвою мудрістю, своє серце віддав Вам.

    Шановні батьки! Нехай знання Ваших дітей радують Вас, приносять моральне задоволення, додають віри у їхню щасливу долю.

    Усім складаю подяку за самовіддану працю, за терпіння, щирі почуття людяності. Нехай доля посилає Вам гараздів, отримуйте радість і задоволення від життя та справи, якою займаєтеся.

    Нехай людська повага і шана додають Вам ентузіазму та оптимізму, упевненого руху вперед».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11094

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]