Головна » 2015 » Червень » 2 » Вищі навчальні заклади України - до уваги закарпатських абітурієнтів

Вищі навчальні заклади України - до уваги закарпатських абітурієнтів

Із цього дня вищі навчальні заклади України розпочинають приймати від абітурієнтів документи для вступу. Нинішнього року абітурієнти мають право подати документи до п’яти вищих навчальних закладів і на три спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей).

Прийом документів у осіб, які для вступу на навчання повинні проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, завершується о 18.00 24 липня. Творчі конкурси проводяться в кілька сесій, з 21 липня до 1 серпня 2015 року.

Прийом документів у осіб, які повинні складати вступні іспити або проходити співбесіду у вищих навчальних закладах, закінчується о 18.00 24 липня. Вступні іспити та співбесіди проводяться розпочинаючи з 25 липня до 1 серпня 2015 року.

Прийом документів в усіх інших абітурієнтів, які вступають у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, завершується 1 серпня о 12.00.

Строки формування рейтингових списків і зарахування:

Рейтинговий список абітурієнтів, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікацийного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднюється не пізніше 12.00 2 серпня 2015 року.

Рейтинговий список формується на підставі визначених вступником пріоритетних спеціальностей.

Вибір вступниками місця навчання здійснюється відповідно до зазначених пріоритетів до 18.00 6 серпня.

Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 7 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням відбувається не пізніше 12.00 8 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за кошти фізичних і юридичних осіб (контракт) відбувається не пізніше 14 серпня 2015 року.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1975

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]