Головна » 2017 » Листопад » 7 » Водостічні ринви в Києві - вибір професіоналів

Водостічні ринви в Києві - вибір професіоналів

Водостічна система – це справжній водяний захист будинку, офісної або громадської будівлі. Продуманий, правильно підібраний і встановлений водостік захищає будівлю від руйнувань і підтоплення. І тільки надійна інноваційна система від голландсько-польської компанії «Галеко» здатна впоратися з величезними потоками води завдяки своїй особливостей конструкції і високій якості матеріалу. Купити водостічні системи Київ , так само як і будь-який інший регіон України, зможе в спеціалізованому магазині «Galeco».

Особливості та характеристики продукції

Правильна установка і розрахунок потрібної системи дозволяє гарантувати надійний захист фасаду будівлі від руйнування. Продукція створюється з високоякісного металу і пластика. Будь-який з обраних продуктів не боїться вологи, він не піддається процесам гниття, не підтримує розмноження хвороботворних бактерій. Серед вигідних особливостей не тільки якість матеріалу, але і конструкції:

  • Форма жолоби – з усіченим перетином і загнутими краями – виключає переливи води навіть при сильних опадах.
  • Поглиблений жолоб здатний приймати в короткий час великий обсяг води.
  • Використання гуми – вона успішно замінила герметики і клейові склади. Гума з часом не розсихається, не тріскається, не розтягується, а тому герметичність продукції не порушується.
  • Спеціальні фіксатори з регульованими кутами – дозволяє встановлювати продукцію з високою точністю. Ці ж елементи дають можливість облаштовувати водостоки навіть на будівлях зі складною геометрією даху.

Всі елементи оснащуються простим з'єднувальним елементом, який досить просто защипнути. Замки міцні, тримаються досить щільно і надійно.

Що отримують покупці?

За цілком прийнятну ціну покупці отримують відмінну продукцію:

  • З фінської сталі з чотирма шарами захисту або з ПВХ і методу ко-екструзії (саме така технологія значно збільшує механічну стійкість матеріалу, його надійність і довговічність).
  • Різного діаметра і перетину (90/110/130/150), що дозволяє підібрати продукцію для малих і великих будівель з різною кількістю поверхів.
  • з європейським стилем оформлення жолоби.
  • з гарантією т виробника. Компанія випускає товар на власному виробництві, стежить за його якістю на всіх етапах, а тому впевнена в надійності і довговічності кожного виробу.
  • У широкому асортименті – всі основні і сполучні елементи зібрані в одному каталозі.

Колірна палітра і ціна ринви також різна – від спокійних до насичених тонів.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-11-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1811

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]