Головна » 2023 » Лютий » 16 » Закликає почати депутінізацію росії глава Мюнхенської конференції Крістоф Гойсген

Закликає почати депутінізацію росії глава Мюнхенської конференції Крістоф Гойсген

Відомий німецький політик та очільник Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Гойсген публічно закликав російський народ нарешті розпочати "депутінізацію" їхньої країни.

За словами політика, лише після повалення режиму диктатора путіна німецько-російські відносини отримають шанс на відродження. Повідомляє Tagesschau.

Глава Мюнхенської конференції вимагає почати депутінізацію росії Крістоф Гойсген звертає увагу на те, що термін "депутінізація" є похідних від слова "денацифікація", яку провели союзники після поразки Німеччини у Другій світовій війні та падіння нацистського режиму.

Я використовую термін "депутінізація", тому що ця країна повністю пов’язана з путіним, — пояснив глава Мюнхенської безпекової конференції.

Німецький політик нагадав міжнародній спільноті про те, що всі рішення в країні-агресорці ухвалює саме путін і з цим потрібно почати боротися, насамперед російському народу.

Варшава також назвала умову повернення рф до кола цивілізованих держав

Нещодавно польська влада заявила, що росія отримає шанс повернутися до групи цивілізованих держав лише за умови припинення війни проти України та тотальної депутінізації.

Про це повідомив польський прем’єр Матеуш Моравецький. Політик нагадав, що рф за рік війни встигла перетворитися на країну-терористку.

Щоденні бомбардування міст, атаки на цивільні об’єкти, вбивства жінок і дітей — масштаби воєнних злочинів росії просто жахливі, і поки це не припиниться, говорити немає про що.

І ще одна умова повернення росії до групи цивілізованих держав — депутінізація. Але це самі росіяни повинні демонтувати цю квазі-тоталітарну систему, створену президентом путіним. Тоді з’явиться надія на інше майбутнє відносин між росією та ЄС, — підкреслив Моравецький.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1219

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]