Головна » 2021 » Березень » 22 » Запустити власну соцмережу планує Дональд Трамп за два-три місяці

Запустити власну соцмережу планує Дональд Трамп за два-три місяці

трамп запуск соцмережа

45-ий президент США Дональд Трамп деякий час бере участь у розробці власної соцмережі, яку планує запустити за "два-три місяці" й за її допомоги "докорінно змінити правила гри" на ринку соцмереж.

Про це старший радник Трампа Джейсон Міллер розповів в етері телеканалу Fox News у неділю, 21 березня.

Ведучий розмовляв із Міллером про те, як Трамп наразі комунікує із громадськістю після того, як його заблокували в головних соціальних мережах — Facebook, Instagram і Twitter — через "підбурювання до насилля" у зв’язку зі штурмом Капітолія 6 січня.

"Гадаю, що ми ще побачимо повернення Трампа в соцмережі, ймовірно, через два-три місяці — зі своєю власною платформою. Думаю, це буде найбільш резонансна подія на ринку, яка докорінно змінить правила гри", — заявив старший радник Трампа.

Міллер уточнив, що йдеться про власну соцмережу, яку розробляє Трамп, а не про повернення заблокованих акаунтів. 45-ий президент США, за його словами, веде перемовини щодо цього з "різними командами" у своїй резиденції в Мар-а-Лаго.

"І це не одна якась компанія звернулася до Трампа, а багато різних компаній. Думаю, Трамп знає, в якому напрямку планує розвивати (соцмережу). Ця платформа буде великою, і Трамп залучить до неї мільйони, десятки мільйонів людей", — анонсував Міллер.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-03-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1374

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]