Головна » 2023 » Лютий » 11 » Заради громадянства дітей вагітні росіянки їдуть народжувати в Аргентину. ВІДЕО

Заради громадянства дітей вагітні росіянки їдуть народжувати в Аргентину. ВІДЕО

Міграційні служби помітили потік вагітних "туристок" і стали відмовляти їм у в'їзді.

Міграційна служба Аргентини відмовилася пустити в країну кількох вагітних росіянок, які прибули літаком в Буенос-Айрес. Все через побоювання, що росіянки мають намір народити в Аргентині дитину і отримати тим самим право на проживання в країні.

Так, 7 лютого міграційна служба не пустила в Аргентину одну вагітну жінку, 8 лютого — ще двох, а 9 лютого — ще близько 15 жінок. Тих, хто приїхав з родиною, незабаром пропустили. Решту залишили в транзитній зоні аеропорту.

"росіянки масово відлітають на пологи в Аргентину заради місцевого громадянства", – пишуть про ймовірні причини затримань.

За даними, вагітним росіянкам відмовляють у в'їзді через "неправдивий туризм". Міграційні служби вважають, що заявлена ними мета перебування в країні не відповідає намірам.

Слід зазначити, що з минулого року вагітні росіянки стали активно їздити в Аргентину, щоб їх дитина отримала аргентинське громадянство за фактом народження в країні. Це в свою чергу дасть жінкам гарантовану можливість отримати посвідку на проживання, а потім і громадянство.

Втеча росіян з росії

З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну з самої росії масово стали виїжджати ті, хто не згоден з чинним курсом країни. При цьому росіяни не завжди чесні з тими країнами, куди в'їжджають.

Так, росіяни стали частіше отримувати відмови в отриманні візи на в'їзд до Мексики. Все через почастішання спроб нелегального перетину ними американо-мексиканського кордону.

Дуже багато росіян осіло в Грузії. З початку війни в Україні грузинський кордон перетнули 1,3 млн росіян, близько 300 тисяч з них залишилися в країні. Зараз росіяни становлять майже 8% населення Грузії.

Через масовий наплив росіян Казахстан змушений був сильно посилити правила їх перебування в країні.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1241

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]