Головна » 2013 » Травень » 11 » Засновниця поул-денсу розповіла про секрети цього стилю танцю

Засновниця поул-денсу розповіла про секрети цього стилю танцю

До Ужгорода завітала віце-президент Української Асоціації Танців й Фітнесу на пілоні, засновниця київської студії танцю «Freelady» – Ольга Поліщук. В Україні такий своєрідний вид спорту популярний останні п’ять років, але на сьогоднішній день в столиці нараховується вже близько 30-ти шкіл для всіх охочих. 

Два дні Ольга проводила майстер-класи для ужгородських жінок. Вона зауважує, що поул-денс – поєднання різних танцювальних стилів, а не стриптиз як багато хто думає. Свої початки він бере від китайської циркової акробатики та індійської йоги на жердині. Цікаво й те, що у Киргизстані він офіційно зареєстрований як вид спорту.

Також Ольга розповіла, що разом з колегами танцюристами вона організувала PoleArtShow виставу «За 80 дней до конца света» за мотивами твору Жюль Верна, режисером-постановником якої став відомий український хореограф Олександр Лещенко.

В нашому місті вже майже три роки працює студія танцю «Bri studio», яку заснувала Бригітта Прокоп. У неї навчаються 45 жінок віком від 20-ти до 60-ти років. Дівчина зазначає, що це не тільки гарний вид спорту, а й досить травматичний, але це не зупиняє її саму та її учениць, адже пол-денс – важка хореографія з елементами гімнастики та водночас й вид мистецтва, що дає можливість жінці розкрити всю її жіночність.

Під час відкритого майстер-класу Ольга Поліщук показала кілька елементів поул-денс журналістам та всіх, хто завітав на захід. А вже ввечері Брігітта Прокоп разом із танцівницями «Bri studio» подарують глядачам особливі хореографічні номери під час вечірки у клубі Панорама.

Каріна Лайкун, Габріелла Руденко

За матеріалами: Новини сьогодні
11-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11167

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]