Головна » 2017 » Травень » 11 » Завітала на Закарпаття «Зелено-блакитна Хорватія»

Завітала на Закарпаття «Зелено-блакитна Хорватія»

У четвер, 11 травня, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс разом  із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Хорватії в Україні Томіславом Відошевічем відкрили   унікальну виставку фотографій під назвою « Зелено-блакитна Хорватія», розгорнуту в атріумі облради в рамках офіційного візиту посла до нашого краю.

В ній презентовано надзвичайно яскраві та рідкісні світлини хорватського фотографа Марка Врдоляка. Як розповів дипломат, цю виставку вже мали змогу побачити   в окремих містах України. Та на численних виставках у США, Канаді, Італії, Литві, Польщі, Словаччині, Ісландії, Данії, Швеції, Фінляндії, Ірландії та Латвії, Болгарії та Чорногорії. Налічує вона 40 робіт.

– Переконаний, що такі виставки ще більше зближують і зміцнюють дружні відносини між нашими народами, – наголосив Посол.

–  Нам сьогодні вдалося окреслити співпрацю з паном Томіславом Відошевічем і ця виставка буде першим діловим кроком  у цьому напрямку та допоможе нам глибше пізнати не лише красу цієї чудової країни, а й взяти на замітку,  як належить пропагувати визначні місця своєї держави перед іншими, – наголосив Михайло Рівіс. Та висловив упевненість у тому, що це  партнерство  буде успішним та щирим, бо є на то воля як на дипломатичному, так і на місцевому рівнях.

Прес-служба Закарпатської облради


За матеріалами: Новини сьогодні
11-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1799

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]