Головна » 2019 » Червень » 12 » Зібралися поблизу Ужгорода «кар’єристи» зі всієї України

Зібралися поблизу Ужгорода «кар’єристи» зі всієї України

«Кар’єристи» зі всієї України зібралися поблизу Ужгорода

9 – 11 червня в готельному комплексі «Камелот» неподалік Ужгорода тривав Всеукраїнський молодіжний форум «Кар’єра зі школи: вибір і планування».

Метою заходу було навчити фахівців, які працюють з учнями у закладах освіти або займаються розвитком молоді, з інструментами та методами, що дозволять ефективно формувати усвідомлені мотиви вибору певного виду діяльності.

Протягом трьох днів учасники з 19 областей України мали змогу поспілкуватися  з експертами, які працюють у сфері побудови та розвитку кар’єри, з представниками роботодавців щодо стереотипів при виборі професії та обмінятися досвідом.

Також учасники вчилися знаходити спільну мову з батьками в питаннях планування кар’єри їхніх дітей, як надихнути молодь ставати свідомими лідерами та гендерно чутливим підходам при виборі професії. Результатом роботи стала розробка шести «ідеальних»  занять на тему: «Як розповісти про професію просто та цікаво».

Організували захід Міністерство молоді та спорту України, управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА та центр «Розвиток КСВ».


За матеріалами: Новини сьогодні
12-06-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1478

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]