Головна » 2024 » Лютий » 24 » Писати відгуки та проходити опитування за користувача навчився Google Chrome

Писати відгуки та проходити опитування за користувача навчився Google Chrome

Компанія Google випустила експериментальну функцію "Допоможи мені написати" для браузера Chrome, яка використовує генеративний штучний інтелект.

Функцією можуть використовувати англомовні користувачі Chrome на MacOS та Windows. За допомогою цієї функції можна легко написати короткі тексти, наприклад, огляди продуктів або опитування.

Система аналізує контекст веб-сторінки, на якій користувач перебуває, і додає отриману інформацію у запропонований текст.

Ця функція була вперше представлена на конференції Google I/O у травні 2023 року, але тоді призначалася для допомоги в написанні електронних листів в Gmail.

Для активації функції потрібно натиснути спливаючу кнопку на веб-сторінці, вказати бажану довжину тексту і вибрати його тон. Для користування функцією потрібно активувати її в налаштуваннях браузера та перезапустити програму.

Компанія Google рекомендує не надавати функції доступ до особистих даних, таких як ім'я, адреса або номер соціального страхування. Хоча навіть якщо користувач введе свої персональні дані, компанія Google заявляє, що Chrome не буде використовувати їх для навчання моделі.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-02-2024
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1479

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]