Головна » 2022 » Червень » 9 » Близьким другом був застрелений міністр довкілля Домінікани

Близьким другом був застрелений міністр довкілля Домінікани

домінікана, орландо хорхе мера

Міністр навколишнього середовища Домініканської Республіки Орландо Хорхе Мера був застрелений у понеділок близькою людиною в офісі свого міністерства, повідомив представник президента, передає AFP.

"Інформація, яку ми маємо на цей час, вказує на те, що рано вранці сьогодні (понеділок) міністр навколишнього середовища загинув внаслідок збройного нападу у своєму офісі", — сказав Омеро Фігероа.

"Мігель Крус, людина, яку впізнали як нападника, був близьким другом міністра", — додав він, додавши, що він був "арештований" і ведеться розслідування для з'ясування мотиву злочину.

За словами кількох джерел у міністерстві, які побажали залишитися неназваними, під час щотижневої зустрічі міністра з його заступниками до загону проникнув бойовик та відкрив вогонь. Цьому близькому другові жертви вдалося отримати більш легкий доступ до зон безпеки у міністерстві.

Поки що поліція відмовилася від коментарів. Присутні на місці співробітники AFP бачили, як до будівлі увійшли елітні підрозділи поліції.

"Ми вражені тим, що сталося", — написало в Twitter міністерство навколишнього середовища Санто-Домінго, яке було евакуйовано.

Міністр довкілля був сином колишнього президента Домінікани Сальвадора Хорхе Бланко (1982-1986).


За матеріалами: Новини сьогодні
09-06-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11204

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]