Головна » 2021 » Жовтень » 4 » Як вибрати жіночі штани

Як вибрати жіночі штани

Як відомо, поганої статури не буває – є тільки штани, що не підходять для цієї фігури. Сьогодні на ринку існує безліч моделей. Ознайомтеся з наступними порадами, щоб обрати свій найкращий варіант.

Вибір моделі в залежності від статури

Перед тим, як купити штани жіночі в магазині або інтернеті, зверніть увагу на дані поради. Існує п’ять основних типів статури. Перш ніж купляти річ, ви повинні визначитися, який у вас тип. Після цього вам буде легше обрати свою пару штанів.

  • тіло у формі яблука – верхня частина вашого тіла пропорційна до нижньої, але ви маєте широку талію, тому вам потрібно візуально видовжити фігуру. Для цього відведіть увагу від талії на стрункі ноги. Відмовтеся від штанів з завищеною чи заниженою талією, будь-яких прикрас у середній третині тіла та пам’ятайте, що фокус повинен бути зосередженим будь-де, крім живота.
  • тіло у формі груші – верхня частина тулуба маленька, а стегна є найширшою частиною тіла, тому потрібно виділити струнку талію. Привертаючи увагу до неї, ви візуально зменшите об’єм стегон. Обирайте моделі із заниженою талією, звуженими штанами та темні відтінки. Однак уникайте додаткових кишень на стегнах та широких ременів – вони привернуть увагу до області стегон.
  • тіло у вигляді пісочного годинника – ваше тіло знаходиться у пропорції, плечі та стегна мають одну ширину. Як правило, широкі моделі тільки зроблять вас важчими, а надто вузькі привернуть увагу до проблемних зон. Обирайте штани з низькою талією та легким кльошем. Тільки перевірте, щоб їх ширина не перевищувала ширину ваших плечей. Чорний або темний колір миттєво зробить вас більш стрункою, а ваші форми будуть мати гарний вигляд.
  • тіло у вигляді перевернутого трикутника – ваші плечі є найширшою частиною тіла, а стегна досить стрункі. Таким жінкам лічить будь-який стиль штанів. Кльош, прямі або вузькі варіанти будуть мати гарний вигляд, оскільки вага зосереджена вище талії. Головне – привернути погляд вниз та зосередити увагу на струнких стегнах та ногах.
  • прямокутна форма тіла – обхват грудей, талії та стегон приблизно однаковий, тому потрібно додати стегнам більш округлу жіночу форму. Шукайте варіанти, які сидять низько на стегнах або мають завищену талію. Уникайте широких форм, оскільки вони прибавлять зайвого об’єму.

Магазин diadia одяг пропонує великий вибір штанів для будь-якої статури. Обирайте модель та залишайте замовлення на сайті.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1772

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]