Головна » 2013 » Грудень » 5 » Опозиція закликає Європу та США утриматися від діалогу з владою

Опозиція закликає Європу та США утриматися від діалогу з владою

Лідери опозиційних сил Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок зустрілися з заступницею Держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

Під час зустрічі Кличко  наголосив, що  президент і уряд повністю дискредитували себе та продемонстрували свою повну зневагу до європейських цінностей і принципів.

"Ось чому ми закликаємо керівні органи ЄС і США рішуче засудити насильницькі дії режиму Януковича. Ми також просимо їх утриматися від офіційних контактів і застосувати персональні санкції проти тих, хто віддав незаконні накази про застосування сили проти мирних демонстрантів", - додав лідер "УДАРу".

В опозиції наголошують, що для врегулювання ситуації, людям, які сьогодні виступають з масовими акціями протесту, потрібні демократичні союзники, не посередники.

"Ми хотіли б запросити представників урядів іноземних країн відвідати Україну не для зустрічей з нашими чиновниками, а отримати об'єктивну картину ситуації в Україні та на підтримку демократичних процесів та громадянського суспільства", - сказав Кличко.




За матеріалами: Новини сьогодні
05-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11153

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]