Головна » 2023 » Травень » 31 » У головній лікарні москви кремль терміново будує бомбосховище

У головній лікарні москви кремль терміново будує бомбосховище

У москві у центральній клінічній лікарні управління справами президента рф терміново зводять бомбосховище. Вартість робіт за контрактом 35 млн рублів ($430 тис.).

Захисна споруда цивільної оборони розрахована на 800 осіб – у ній зможуть сховатися медичний персонал та працівники. Бомбосховище дозволить врятуватися від вибухової хвилі. Також воно має забезпечувати захист від радіації, як у десятикілометровій зоні навколо АЕС.

В укритті будуть як основні, так і допоміжні приміщення, кілька входів, вантажний ліфт та аварійний вихід. Останній повинен мати тамбур, обладнаний захисно-герметичними дверима.

Також тут встановлять складну систему вентиляції, здатну очищати повітря «від газоподібних засобів масового ураження», аерозолів та продуктів горіння. «Для виконання медичних процедур у воєнний час» буде передбачено функцію підігріву повітря.

Договір було укладено 24 травня. Згідно з документом, підрядник повинен розробити та подати на затвердження замовнику проєкт завдання на проектування протягом 15 календарних днів. Загальний термін завершення робіт за договором – 20 грудня 2023 року.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1415

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]