Головна » 2021 » Листопад » 18 » У логістичний центр Білорусь перемістила більшість мігрантів з кордону

У логістичний центр Білорусь перемістила більшість мігрантів з кордону

Білорусь заявила про очищення основних таборів мігрантів на кордоні з Польщею в четвер та про переміщення людей у прикордонний транспортно-логістичний центр.

Білоруське державне інформаційне агентство БЕЛТА повідомило, що мігранти залишили стихійні табори біля пункту пропуску "Брузги" та біля лінії польського кордону. Вони перейшли до розташованого у прикордонному транспортно-логістичному центрі пункту тимчасового розміщення, де їх забезпечили гарячим харчуванням, чистою водою, спальними місцями у теплі, видається змінний одяг.

БЕЛТА пише, що мігранти "покинули кордон, але сподівань на відкриття гуманітарного коридору не втрачають".

білорусь польща кордон мігрант

У польському прикордонному відомстві підтвердили, що табори мігрантів спорожніли. "Сьогодні лігво біля прикордонного переходу в Брузгах спорожніло. Білоруські служби направили іноземців до транспортно-логістичного центру, розташованого за кілька сотень метрів", - йдеться у повідомленні відомтсва у Twitter.

"Інших таких таборів не було… але в інших місцях з'являлися групи, які намагалися перетнути кордон. Подивимося, що буде в наступні години... У таборі все ще є люди, але він явно стає порожнім", - цитує речника польської прикордонної служби агентство Reuters.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-11-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1612

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]